Camera systeem Trailer

Speciaal voor het achteruit rijden is deze winter een draadloze camera (Caliber CAM701) op de lichtbalk gemonteerd. Deze camera is aangesloten op het 12 V net van de achterverlichting. Parkeersysteem met draadloze overdracht. De Caliber CAM701 parkeerhulp heeft een 7 inch display waarop te zien wat er achter de trailer gebeurt. Met splitscreen, bij gebruik van een tweede camera (CAM701E). De achteruitrijcamera werkt draadloos op de 2,4 GHz-frequentie met een bereik tot 50 meter.

Nieuwe mast

Een nieuwe Mast. Na de "klassieke" ONK deuk hebben wij via Jachtschade Aalsmeer een nieuwe mast besteld. Deze heeft enige tijd op zich laten wachten. Uiteindelijk zijn alle beslagen en verstagingen overgezet op de nieuwe tube.  

Dyneema® lijnen

Deze winter zijn alle lijnen en elastieken nagelopen en daar waar nodig vervangen. Het is opvallend dat de Dyneema® lijnen toch behoorlijk slijtgevoelig zijn. Om deze te vervangen was een korte cursus "splitsen" nodig. Al met al een mooi resultaat en een set splitsgereedschap rijker.

Nieuwe loods als stalling

Voor de Amazing Grace is een bedrijfsloods aangeschaft waardoor de boot altijd overdekt en verwarmd staat. Door de strategische centrale ligging in Nederland is vervoer van en naar de wedstrijden logistiek verantwoord.